Workshop - Longer Exhale

Lær at slippe stress og angst med bevidst vejrtrækning - 18/4 kl. 9-16

Hvis du lever i overlevelsesmode pga. stress og angst vil du tænke de samme tanker og følelser.  Disse tanker og følelser påvirker konstant dit nervesystem, vejrtrækningen og den måde du er i livet på. Du kan ikke snakke dig ud af dette, hvis du vil videre og være i livet, så er det NU!

Hvis følelserne er lagret i kroppen, er du i fortiden. Denne energi fra dine tanker og følelser vil lagre sig i den nederste del af din krop, for at frigøre dig fra disse tilstande, kan vejrtrækningen hjælpe dig med at frigøre dig fra fortiden og bruge kroppen til at hæve energien og bevidstheden og skabe væren i nuet.

Ved bestemte vejrtrækningsøvelser får du brændt destruktive tanker og følelser af via de svingningsfrekvenser i hjernen, der aktiveres under øvelserne. Hovedet bliver stille og kroppen befriet, der bliver ganske enkelt plads til dig.

På første del af workshoppen vil du lære relevante vejrtrækningsøvelser der kan få kroppen til at slappe af.

På anden del vil du lære den transformerende vejrtrækning ”longer exhale” der handler om at bringe energien fra den nederste del af kroppen og flytte den op til hjernen og frigive den.

På dagen vil du opleve, at hovedet bliver tomt og får plads, en del af dine destruktive mønstre vil brænde af og du får kontakt til din væren. Undervisningen veksler mellem teori og praksis.

Det er vigtigt, at du arbejder på at være venlig ift. dig selv, åben, nysgerrig og forsøge på at undgå at lade spørgsmål vælte ud i en konstant strøm under øvelserne. Vejrtrækningen hjælper dig med det du skal mestre. Du og jeg mødes i øjenkontakt og en forbindelse på, at vi kan. Det er lykkedes hver gang at hjælpe enhver.

Teknikkerne vi bruger, er bløde, varme og enkle, de er gennem næsen og vi kommer til at lave nogle korte spændinger i kroppen på 15-20 sekunder. Alle tåler træningen og alle kan deltage.

Programmet

kl 09:00 - 10:30 - Introduktion til nødvendig teori omkring vejrtrækning, nervesystem og biokemi og praktiske vejrtrækningsøvelser, der bringer dig ned i kroppen.

kl 10:30 - 10:45 – kort pause

kl 10:45 – 12:00 – vejrtrækningsøvelser, der bringer dig ind i en afslappet tilstand.

kl 12:00 - 13:00 – Frokost

kl 13:00 – 15:00 – Her indføres du i ”longer exhale” vejrtrækningsøvelsen først forklaret teoretisk, og bagefter praktisk, der lærer dig at tømme hovedet og skabe indre ro. Du vil arbejde på at åbne op gennem brug af kroppens kemi, biokemi og kvantemekanik.

Kl 15:00-16:00 drikker vi en kop te, spiser lidt og samler op og du kan stille spørgsmål.

Hvad skal du medbringe og hvilke forudsætninger skal du have?

Måtte, tæppe og en kuglepen. Mad til dagen og en vandflaske, der er køleskab. Varmt tøj og måske et par sokker.  Medbring en nysgerrig indstilling og interesse til vejrtrækning og kroppen.

Hvad får du med hjem?

En fornyet åbning i kroppen, større frihed i hovedet og første niveau af destruktive tanker og følelser, der har forladt dig. Et kompendie med relevante øvelser og en køreplan til vejrtrækningsøvelsen ”longer exhale” således, at du kan fortsætte din praksis hjemme. 17-20 min praksis x 3 ugentligt i en periode på 3 måneder for at komme hjem i kroppen.

Adgang til kaffe og te.

Du kan med sikkerhed køre bil på vejen hjem. Dog får du nok vanskeligheder med at råbe efter bilisterne fordi det ikke interesserer dig pga. din indre fredfyldte tilstand.

Pris: 1698,- kr.

Tilmeldingen er bindende og penge kan ikke refunderes. Hvis du forhindres i at deltage, kan du sende en anden, send mig venligst navn og adresse.

18/4 kl 9-16 Tagensvej 85C 2. sal 2200 København N

En uge før får du en mail med alt det praktiske på dagen. Husk at tilføje min mail info@longerexhale.com til dit adresse kartotek.

Hvis ovenstående resonerer i dig, er du velkommen.

Jeg glæder mig til at undervise dig på denne workshop.

Lotte Maggie Mogensen