Workshops i Helsingør - Longer Exhale

Træk vejret på naturlig vis

 

Workshop

30/4  kl 15-18
18/6 kl 14:45-17:45
13/8 kl 14:45-17:45

Yoga-Skolen
Fabriksvej 10
3000 Helsingør

Formålet med workshoppen er at over 3 timer lærer du at optimere funktionen af dine luftveje, ved at genoptræne og åbne næsen, aktivere tungens position og fremme fordøjelsesprocesser, korrigere til rette kropsholdning og forbedre iltningen til dine muskler, bindevæv, organer hjerne og hjerte. Samt øge vagus nerven og arbejde med kvaliteten af den vagale tonus.

Derudover skal du arbejde grundigt med diafragma og bækkenbunden til fremme for vitalitet. Når du arbejder med diafragma kan du ikke undgå at påvirke og arbejde med psoas.

Du lærer på workshoppen at rette op på

- den skjulte hyperventilation altså den let åbne mund, der får din krop til at stresse og dine muskler til at trække sig sammen.

- De forstyrrelser der ligger i din vejrtrækning såsom at du trækker vejret DYBT og STORT fremfor at trække vejret horisontalt og skabe plads i bækkenet og vitalitet i bækkenbunden. Altså at diafragma arbejder frit og ubesværet.

- De skjulte og tydelige stressorer, der ligger i din grundvejrtrækning. De blindspots du ikke tænker over men igen og igen aktiverer din stress uanset hvad du gør og samtidig forhindrer optimal muskelfunktion.

- At mestre forskellige praktiske vejrtrækningsøvelser, samt evnen til at optimere vejrtrækningen.

Hvem er workshoppen for?

Workshoppen er for dig der vil opnå en mere effektiv, funktionel, afslappet og bevidstgørende krop v/ at trække vejret på naturlig vis.

Selvom du har deltaget tidligere vil du hele tiden lære og høre nye ting som du kan drage ind i din vejrtræknings træning.

På disse workshops kommer du til at fokusere i øvelserne på at smidiggøre rygsøjlen igennem vejrtrækningsøvelser, der arbejder med din medfødte bevægelse i bækkenet, diafragma og brystkassen. De fleste er stive i hofterne, men når du lærer at aktivere denne bevægelse igen, vil du blive overrasket over hvad din krop kan.

Øvelserne er primært liggende.

En workshop 3 timer 606,- kr. pr. deltager.

Medbring notes bog og kuglepen samt vandflaske.

Der arbejdes udefra teori og øvelser der er beskrevet og illustreret i bogen “Træk vejret på naturlig vis"

Tilmeldingen er personligt bindende og penge kan ikke refunderes. Det er ikke muligt at bytte datoen til anden aktivitet, når der er tilmelding til workshoppen.

Hvis du er forhindret til fremmøde er du velkommen til at sende en anden. Dog skal jeg bede dig sende navn og email på vedkomne på info@longerexhale.com

Kom venligst i god tid, dørene åbner kl 14:30 og vi starter til tiden.

Du skal have slukket mobiletelefonen i lokalet og stille din taske i skabet, hænge tøjet på knagen udenfor lokalet. Salen er skofrit område.

Jeg glæder mig til at undervise dig.

Lotte Maggie Mogensen