Workshops i Vejle - Longer Exhale

Træk vejret på naturlig vis

4/3 kl 09:15-13:15
Ny Hornstrupvej 139
7100 Vejle

Formålet med workshoppen er at optimere funktionen af dine luftveje, ved at genoptræne og åbne næsen, aktivere tungens position og fremme fordøjelsesprocesser, korrigere til rette kropsholdning og forbedre iltningen til dine muskler, bindevæv, organer hjerne og hjerte. Samt øge vagus nerven og arbejde med kvaliteten af den vagale tonus.

Derudover skal du arbejde grundigt med diafragma og bækkenbunden til fremme for vitalitet. Når du arbejder med diafragma kan du ikke undgå at påvirke og arbejde med psoas.

Du lærer på workshoppen at rette op på

Den skjulte hyperventilation altså den let åbne mund, der får din krop til at stresse og dine muskler til at trække sig sammen.

De forstyrrelser der ligger i din vejrtrækning såsom at du trækker vejret DYBT og STORT fremfor at trække vejret horisontalt og skabe plads i bækkenet og vitalitet i bækkenbunden. Altså at diafragma arbejder frit og ubesværet.

De skjulte og tydelige stressorer, der ligger i din grundvejrtrækning. De blindspots du ikke tænker over men igen og igen aktiverer din stress uanset hvad du gør og samtidig forhindrer optimal muskelfunktion.

At mestre forskellige praktiske vejrtrækningsøvelser, samt evnen til at optimere vejrtrækningen.

Hvem er workshoppen for?

Workshoppen er for dig der vil opnå en mere effektiv, funktionel, afslappet og bevidstgørende krop v/ at trække vejret på naturlig vis.

Selvom du har deltaget tidligere vil du hele tiden lære og høre nye ting som du kan drage ind i din vejrtræknings træning. På denne workshop kommer vi til at fokusere i øvelserne på at smidiggøre rygsøjlen igennem vejrtrækningsøvelser, der arbejder med din medfødte bevægelse i bækkenet og med diafragma og brystkassen. De fleste er stive i hofterne, men når du lærer at aktivere denne bevægelse igen, vil du blive overrasket over hvad din krop kan igen. Øvelserne er primært liggende.

Medbring notesbog, skriveredskab, måtte, tæppe, tørklæde, drikkedunk.

En workshop koster 808,- kr at deltage pr. person.

Der arbejdes udefra teori og øvelser der er beskrevet og illustreret i bogen “Træk vejret på naturlig vis"

Tilmeldingen er personligt bindende og penge kan ikke refunderes. Det er ikke muligt at bytte datoen, når der er tilmelding til workshoppen.

Hvis du er forhindret til fremmøde er du velkommen til at sende en anden. Dog skal jeg bede dig sende navn og email på vedkommen på info@longerexhale.com

Kom venligst i god tid, dørene åbner kl 09:00 og vi starter til tiden.

Der er parkering ved yoga salen.

Lotte Maggie Mogensen