Vejen til solid beslutningskraft - Longer Exhale

Vejen til solid beslutningskraft

Vejen til solid beslutningskraft går gennem din vejrtrækning!

Er du direktøren eller lederen, der altid har travlt og hopper fra det ene til det andet møde?
Håndterer du opgave efter opgave i en lind strøm?
Har du arbejdsdage på mere end 8-10 timers varighed dag ud og dag ind?

Skal du tilbage på rette kurs igen, hvor tilliden til dig selv og din beslutningskraft kommer i balance og bliver i stand til at træffe langsigtede og solide beslutninger, så kan jeg lære dig et simpelt værktøj.

At skulle levere en daglig og konsekvent performance, kræver stor personlig energi, opmærksomhed og modstandsdygtighed.

De primitive dele af din hjerne er ikke forbundet til fremtiden. Derfor vil disse områder søge en umiddelbar kilde til hurtig tilfredsstillelse. En tilfredsstillelse der tilsigter mindst mulig smerte og ubehag. Dit selvstyrende nervesystem er aktiveret og arbejder ud fra din stress respons, fremfor din afslapningsrespons.

Derfor har du en tendens til at tage kortsigtede beslutninger og glemme at forudse de fremtidige konsekvenser.

Løsningen ligger i dit åndedræt, blokeringen sidder her. Hvis du ønsker at træffe beslutninger ud fra det rigtige grundlag. Må du ophæve dit primitive reaktionsmønster bygget på kortsigtede løsninger.

Udvid dit perspektiv, stands op og vent med at beslutte noget som helst. træn dit åndedræt, da det hurtigt og effektivt forbedrer:

– 
din mentale sundhed
– din afslapningsrespons
– din evne til at eliminere dine cirkulære tankemønstre
– din koncentrations evne og naturligt træffe holdbare beslutninger
– din evne til at regulere følelser

På workshoppen får du adgang til mine speciel udviklede åndedrætsøvelser, der kan skabe den fornødne arbejdsro, eliminere smerte, uhensigtsmæssige følelser og forstyrrelser. Samt skabe muligheden for at trække dig tilbage til dit centrum, hvor de grundige overvejelser kommer fra.

Praktisk får du udleveret din personlige åndedrætstræner samt et redskab du kan anvende når du sover, så du træner dit åndedræt passivt og intensivt.
 Du går hjem med fuld opmærksomhed på dit åndedræts potentiale og betydningen for din beslutningskraft samt værktøjerne til at implementere dem med det samme i dit arbejds- og privat liv.

Åndedrættet kommer altid først og holder dig i live også før dine kortsigtede beslutninger.