Retreat på Kreta 2023 - Longer Exhale

Vejrtræknings Retreat for kvinder og mænd på Kreta  27/5-3/6 2023

Lær at trække vejret bevidst og regulere den indre tilstand

Her er muligheden for at opleve det oprindelige Kreta væk fra fuldt bookede hoteller og alligevel ligger det kun 30 km væk fra Chania. Armenien er en lille landsby bestående af 2 restauranter, 2 cafeer, en slagter og et supermarked. Der ligger en smuk kirke i landsbyen.

Der er mulighed for oplevelsesrige gåture i området.

Over en uge modtager du daglig undervisning og vejledning i at trække vejret bevidst. Du introduceres til forskellige praksisser, du kan træne videre, når du kommer hjem. Om eftermiddagen sker fordybelsen i psoas og forløsende træning. Midt i ugen er der 3 træningspas, hvor der arbejdes med grænsesætning i kombination med vejrtrækningen.

Retreat 13-20 Maj 2023 fra 4-6 deltagere, kun for kvinder. Dette retreat er udsolgt

Retreat 27 Maj til 3 Juni fra 4-6 deltagere for begge køn. Der er. 3 pladser tilbage.

Du bor i Villa Maragoudi, der er et stort hus på 196 kvm. med udsigt til bjerge. Lige udenfor Villa Maragoudi er der appelsin-, grape- og citronlund til fri afbenyttelse.

Villaen indeholder 2 lejligheder indeholdende hver et værelse med enkelt senge og et med dobbeltseng, garderobeskab, køkken og dele badeværelse. Der er vaskemaskine på badeværelset.

Der er saltvandspool og flere små områder, hvor stilheden kan nydes og skaber plads til at slappe af.

Lejlighederne er veludstyret fra kaffemaskine til opvaskemaskine, ovn, køleskab og fryser mv. Der er vaskemaskine på badeværelserne, strygejern, føntørrer mv. Der er Wifi. Der udleveres 2 håndklæder og et badehændklæde til hver, der er rengøring midt i ugen.

Praktiske
Det koster 15000 kr incl. moms. at deltage på retreatet pr. deltager i eneværelse.
Det koster 12500 kr incl. moms. at deltage på retreatet pr deltager i delt dobbeltværelse.

Der betales et depositum på 4000, - kr. pr. deltager ved tilmelding. Depositum kan ikke tilbagebetales.

Resterende beløb betales 2 måneder før afrejse. Det er muligt at betale i rater, kontakt mig venligst på info@longerexhale.com for nærmere detaljer.

Tilmelding
Send en mail med navn, adresse og såfremt du har firma oplys venligst CVR nummer. skriv hvilken dato du ønsker at deltage om du skal have eneværelse eller rejser med en anden.

Tilmeldingen er bindende og penge kan ikke refunderes. Jeg er ikke tilknyttet nogen rejsegarantifond, derfor skal du selv sørge for afbestillings- og sygeforsikring. 14 dage før afrejsen tilgår detaljeret program.

Retreatet inkluderer +25 timers undervisning inkl. 1 praksis programmer sendes på mail, når du kommer hjem, massage 1 time, morgenmad og logi. Der er 2 håndklæder pr. deltager. Der er rengøring af lejligheder 1 gang og udskiftning af håndklæder 2 gange. Der er vaskemaskine og fuldt udstyret køkken, udekøkken m/ køleskab.

Du betaler selv for fly og transfer fra Chania til Armeni. Aftensmad og drikkevarer. Du skal selv sørge for yderligere transport hvis du ønsker at opleve området og de omkringliggende byer.

Du medbringer selv måtte, tæppe, klods, et bælte og en vandflaske. Dette skal du bruge under hver træning.

Ugeprogrammet er følgende

Ankomst fra lørdag kl 15:30 - træningen starter søndag morgen.

Daglig træning
kl 06:30-09:00
kl 16.00-18:00

Tirsdag ekstra træning kl 12:30-14:00
Onsdag er der massage 1 time.
Afrejse lørdag senest kl 10:45 - der er ikke morgenmad denne dag.

Resterende tid er til egen disposition. Hvor det anbefales at hvile. Det er muligt at bade i pool m/ saltvand og spabad. Der er udendørs bruser og bordtennisbord. Samt mulighed for gåture i området.

Forplejning

Maden under et vejrtræknings retreat er vigtig for at holde energien. Derfor vil maden afspejle afdækning af balanceret næring protein, fedt og kulhydrater, da der forbrændes en del grundet de fysiske, mentale og følelsesmæssige processer vejrtrækningen bringer dig ind i.

Morgenmaden vil bestå af kød, æg, grød, frugt, ost, youghurt, grøntsager, humus, brød, friskpresset juice, kaffe, te og vand i en afveksling.

Drikkevarer er for egen regning.

Morgenmad kl 9:15-11:15

Hver morgen bringes en kurv af sund og nærende mad som, der kan anvendes til at lave morgenmad i fællesskab. Alt er enkelt og hurtigt at lave. Overvejende er maden gluten og laktosefri samt sukkerfri. Dog er det ikke muligt at servere glutenfrit brød eller anden særforplejning.

Frokost – tag selv i køkkenet og spis rester fra morgenmaden. Såfremt der er brug for mere, kan frokost indtages i byens restauranter og caféer.

Aftensmad er på egen hånd.
Det er muligt at handle ind i byen og lave maden selv. Der ligger en slagter, der laver alt fra bunden, et supermarked med et godt udvalg, 2 restauranter og 2 cafeer.

På Kreta er det muligt at få et måltid mad til en overkommelig pris. Der bestilles overvejende 3-4 retter, hvor flere deler mellem hinanden.

Jeg kan være behjælpelig med bestilling af taxa til og fra lufthavnen. Samt henvisning, hvis du ønsker at leje en bil.

Du er ligeledes velkommen til at kontakte mig for nærmere information. Mobil 30117612 eller på mail info@longerexhale.com

Jeg glæder mig til denne transformerende uge.

Lotte Maggie Mogensen