Tusinde tak for endnu en fantastisk træning i går. Jeg er så glad for at jeg har mulighed for at være på holdet i København. Det passer så fint ind i min hverdag og så er jeg ikke så sent hjemme. Det giver så meget godt for mig. Træningen virker utrolig stærkt på det nye sted, fordi vi er få og ligger tæt. Jeg vil meget gerne sikre mig plads på de tre hold i det nye år. Rigtig dejlig dag til dig.
Kvinde 40 år

Den stress jeg gik i seng med over ikke at kun overskue min uge, den er vendt til overblik og en anden strategi efter bevidst vejrtræknings workshop. Jeg føler mig meget mere kraftfuld end jeg plejer. Jeg har bare brug for at sætte ord på det.
Ingeniør 43 år

Hej Lotte
Tanker i bilen hjem. Vil bare sige dig tusinde tak for din opmærksomhed på mig. Du er virkelig helt speciel og med et hjerte og omsorg, der vil det så godt for mange mennesker. Jeg er ikke i tvivl om at jeg er på vej. En ny vej i livet med vejrtrækning som mit speciale. Vi ses.
Direktør 45 år

Kære Lotte
Jeg har i flere uger været total flad, uden lyst til noget som helst, andet end at sove og se viaplay. Jeg orkede ingenting. Men efter træningen i går vågnede jeg her til morgen, glad, frisk,  og fyldt med gå på mod. Wauw helt fantastisk følelse. Ja tak til mere næseåndedræt.
Kvinde 38 år

Godmorgen
Nu slutter jeg mig til skaren af mennesker, der skriver at det er fantastisk at gå til vejrtrækning. Det er en perfekt vej for mig at gå. Nu har jeg siden først i 20 erne kæmpet med at komme ud af hovedet og ned i kroppen. Din undervisning sætter kronen på værket. Tak for det.
Kvinde 48 år

Hej Lotte

HURRA! I dag er en stor dag. Jeg vågnede med hold i ryggen. Jeg trak vejret liggende og lavede øvelser og dernæst, strække rygsøjle øvelsen. Gæt hvad der skete?
Det sagde knas, bang og min ryg rettede sig ud og jeg er frisk og uden en eneste smerte.
Nu tror jeg 100% på det.
Kvinde 52 år

Kære Lotte

Du har givet mig så mange strategier og historier jeg kan spejle mig i. Det fungerer så godt for mig. Således at jeg kan minde mig selv om at jeg henad vejen kan håndtere mine angst tanker, når jeg er alene.

Det har rykket mig meget at jeg synes du er ret god til at gennemskue nogle af de mekanismer, der gør sig gældende, når jeg interagere med min omverden. Herunder at du af god vilje, får præsenteret nogle af de ting der ellers er lidt sårbare at høre på og indse.
Kvinde 23 år

Kære Lise-Lotte

Tusinde tak for din hjælp.
Det er lykkedes mig at komme ud af den her stress periode v/ din hjælp. Jeg er glad for at vi ikke har behøvet at offentliggøre det for personalet at jeg var lige ved at falde. Jeg er så glad for min relaxator og bruger den til og fra arbejde hver dag. Den er min ven som du sagde.
Du er dygtig, skarp, kærlig men kontant.
Økonomidirektør 47 år

Kære Lotte
Tusinde tak for et super indlæg i lørdags. Det var mega fedt og noget hver og en af os har brug for.

Jeg sidder lige nu på min aftenvagt og trækker vejret og forbereder mig til min søn skal opereres i morgen.

Alle tøserne har bare skrevet at det du leverede var mega fedt og brugbart - nogle vil gerne på dit kursus og et par stykker har talt om selve uddannelsen.

Du har helt klart fået nye medlemmer i fan klubben.

Kærlig hilsen
Gitte 50 år

Kære Lotte

Tusinde tak for et super godt indlæg. Du var sygt godt forberedt og kan dit kram.
Det er tydeligt at mærke hvor passioneret du er.

Jeg er meget imponeret over, hvad det her bevidst vejrtrækning kan. Jeg har trænet øvelserne i 14 dage efter indlægget og forleden fik jeg slæbt mig ud på en løbetur og jeg har ikke løbet så godt i mange år. Det må være vejrtrækningen?

Kærlig hilsen
Jakob 42 år

Kære Lotte.

Så er det idag et år siden jeg kontaktede dig og havde det utroligt dårligt.

Husker især de to første “enetimer” med dig. Der blev rykket noget inden i mig. Tak.

Kom på dit vejrtræknings hold i ca et halvt år. Hvilket jeg nød og så frem til uge efter uge.

Følger dig på facebook og kan se at du også har fundet nye udfordringer i Jylland og stadig Kbh .

Skriver til dig fordi jeg vil sige dig tak for en god tid , hvor jeg har kunnet mærke fremgang på alle måder.

Bruger stadig det du har lært mig.Gå ture med relaxatoren/ den grønne sut.

Sleep tape om natten og næse /næse øvelsen. Hold tommelfingeren på dit næsebor osv.

Jo du er stadig en del af min hverdag. Jeg vil ønske dig alt det bedste og TAK. Sikker på at vi en dag støder ind i hinanden . Det håber jeg ihvertfald . Ses.

Mange hilsener fra en af dine mange taknemmelige elever.

Kære Lotte
Tusinde tak for alle vores enetimer. Du har været min redningsplanke igennem det sidste halve år. Uden dig var jeg faldet helt og aldeles.

Takket være bevidst vejrtrækning er jeg kommet på rette spor igen. Det er utroligt at jeg tilmed er sluppet af med mine rygsmerter.

Min kone siger jeg er blevet mere glad og hjælpsom derhjemme. Når jeg kommer hjem fra job er jeg tilstede og jeg er ligeledes blevet god til at holde pauser.

Utrolig nok får jeg meget mere fra hånden.

Økonomidirektør 52 år