Træk vejret på naturlig vis - Århus - Longer Exhale

Lær at trække vejret på naturlig vis.

12/11 kl 9-15:30 Mejlgade 47 (helt øverst oppe) 8200 Århus C. Dørene åbner kl. 08.40.
Der er ledige pladser

Formålet med workshoppen er at optimere funktionen af dine luftveje, ved at genoptræne og åbne næsen, aktivere tungens position og fremme fordøjelsesprocesser, korrigere til rette kropsholdning og forbedre iltningen til dine muskler, bindevæv, organer hjerne og hjerte. Samt øge vagus nerven og arbejde med kvaliteten af den vagale tonus.

Derudover skal vi arbejde grundigt med diafragma, bækkenbunden til fremme for vitalitet.

Du lærer på workshoppen at rette op på

- den skjulte hyperventilation altså den let åbne mund, der får din krop til at stresse og dine muskler til at trække sig sammen.

- De forstyrrelser der ligger i din vejrtrækning såsom at du trækker vejret DYBT og STORT fremfor at trække vejret horisontalt og skabe plads i bækkenet og vitalitet i bækkenbunden. Altså at diafragma arbejder frit og ubesværet.

- De skjulte og tydelige stressorer, der ligger i din grundvejrtrækning. De blindspots du ikke tænker over men igen og igen aktiverer din stress uanset hvad du gør og samtidig forhindrer optimal muskelfunktion.

- At mestre forskellige praktiske vejrtrækningsøvelser, samt evnen til at optimere vejrtrækningen.

Workshoppen er for dig der vil opnå en mere effektiv, funktionel, afslappet og bevidstgørende krop v/ at trække vejret på naturlig vis.

På workshoppen veksles der mellem teori og praksis. Praksis udgør 70% og teori 30% det er praksis der gør du bliver god til at trække vejret.

Medbring notesbog, skriveredskab, måtte, tæppe, tørklæde, drikkedunk og madpakke.

Workshoppen koster 1499,- kr.

Når dagen er omme får du et program med hjem således at du kan fortsætte træningen hjemme.

Tilmeldingen er personligt bindende og penge kan ikke refunderes. Det er ikke muligt at bytte datoen, når der er tilmelding til workshoppen.

Lotte Maggie Mogensen