Virksomheder - Longer Exhale

Workshop i bevidst vejrtrækning for virksomheder.

Mennesker er styret af deres autonome nervesystem. De interagerer og smitter hinanden med kvaliteten af deres nervesystem.

En stabil og sund grundvejrtrækning er medvirkende til at regulere nervesystemet. Samt opretholde  virksomhedens og medarbejdernes mentale sundhed og stressniveau på et acceptabelt niveau.

Vejrtrækningen er vores basis og det mest kraftfulde værktøj vi besidder. Bevidst vejrtrækning er selvregulerende, oplevelsesorienteret og fjerner indre forstyrrelser, der er gemt eller glemt i organismen. Bevidst vejrtrækning gør at kroppen ekspanderer indefra gennem regulering af  hormonbalancen, immunsystemet og det autonome nervesystem.

Et afstemt nervesystem kommer gennem et sund grundvejrtrækning. Når nervesystemet er afstemt er hjernen i langt bedre stand til at tænke og fokusere og træffe de rette beslutninger.

Medmennesker og omgivelser er tiltrukket af mennesker, der agerer roligt og velovervejet.

Workshoppen kan foregå på 2 måder. 
1. Over 3-4 timer gennemgår jeg de mest basale områder omkring vejrtrækningens funktion. Herefter introducerer jeg alle til et vejrtrækningsprogram der kan udføres fra kontorstolen. Der kan max. være 30 deltagere.

2. Over 6-7 timer gennemgår jeg de mest basale områder omkring vejrtrækningens funktion. Samt går i dybden med det emne workshoppen handler om. Herefter underviser jeg alle i praktisk gennemførelse for at optimere kroppen, hjernen og nervesystemet.  Der kan max være 20 deltagere

Der skal være adgang til projektor og whiteboard.

Emner
- Stress regulering.
- Reducering af "Second Hand Stress” i arbejdsmiljøet.
- Optimering af den mentale sundhed som formidler, leder, konsulent, sælger mv.
- Fysiske problemstillinger med vejrtrækningen som smerteredskab.
- Vejrtrækning brugt som personligt udviklings værktøj - kræver at der er plads til at ligge ned.

Ring og lad os aftale en workshop for dine medarbejdere +45 30 11 76 12