Slip din stress i kroppen via bevidst vejrtrækning - Zoom Live

Alle gør det, nogen gør det for meget, andre gør det forkert – altså trækker
vejret.

Det mest basale vi er født til, trænger for størstedelen til at blive
genopfrisket.

Vejrtrækningen kommer altid først, for stopper du med at trække
vejret, så slutter livet.

Hvorfor er vejrtrækningen så vigtigt?

Vejrtrækningen er en menneskelig refleks, vi er født med, og det er knyttet til vores nervesystem. Vejrtrækningens kvalitet i hvile, fortæller om din evne til at yde i pressede tilstande. Vejrtrækningen kan trække dig ud af dit indvendige tankespind, der analyserer, dømmer, hvad der sker, skete eller hvad der skal ske.

Hvis du har et dårligt vejrtrækningsmønster, er det ofte dine muskler der betaler prisen, når du skal bruge din krop.

Musklerne er afhængige af ilt, og en dårlig vejrtrækningsevne resulterer ofte i, at du kompenserer med dine muskler, hvilket kan give overbelastningsskader.

Din vejrtrækning spiller en rolle ift. et optimalt fungerende nervesystem, ordentlig motorik, evnen til at slappe af, restitution samt fokus og effektivitet.

Vejrtrækningen gør forskellen, fordi en optimalt vejrtrækningens evne giver mulighed for at give slip på kroppens spændinger. En fri og afspændt krop, bevæger sig frit og ubesværet ift. kroppens maksimale ydeevne. Såvel fysisk som psykisk.

Hvad får du ud af lære om din vejrtrækning?

Igennem basal teori om kroppen, nervesystemet og hjernenerver lærer du at forstå, hvordan stress hænger sammen og du selv kan skabe homeostase.

Med forskellige praktiske Vejrtrækningens teknikker og langsomme bevægelser, lærer du at slappe af, lade energien op, samt mærke, at det kan lade sig gøre at tømme hovedet for tanker. Du vil opleve en afspændthed du ikke har haft i mange år.

Forløbet foregår på Zoom Live du får tilsendt et link, kommer ind i gruppen og ligger dig på din måtte og jeg guider og underviser dig.

Vi træner torsdag kl 17:30-18:45
7-14-21-28 Januar 2021

Husk at have måtte, tæppe og en pude med når vi mødes Live.

Tilmeldingen er personligt bindende og kan ikke refunderes. Det koster 999,- kr at deltage.