Det er dit eget ansvar at oplyse korrekt mail adresse, samt vide hvilken aktivitet du har tilmeldt dig. Når du har tilmeldt dig en aktivitet får du tilsendt en ordre bekræftelse samt faktura. Vær opmærksom på at der er totrins-godkendelse på handel på nettet, der sikrer dig. Du skal bruge NEM-ID. Eller tilmelde dit kort hos nets. Dette gælder alt handel på nettet.

3/5
Lær at smidiggøre rygsøjlen og forløse psoas v/ vejrtrækningen

Du får tilsendt træningslink tidligst dagen før. Du bedes tilføje info@longerexhale.com til din adressebog i dit mailsystem. Eller tjekke spamboksen.

Vi starter 3/5 kl 18 og rummet åbner 10 min før.

Lær at smidiggøre rygsøjlen og forløse psoas v/ vejrtrækningen.

Hænger du over computeren dag ud og dag ind?

Sidder du for meget ned og får rørt dig for lidt?

Flyder du henslængt foran flimmeren efter en lang arbejdsdag?

Du mærker det er kommet snigende de sidste par måneder!

Smerter i lænden, en dårlig kropsholdning, når du bliver træt. Det er begyndt at gøre ondt i brystet eller maven, du kan ikke helt lokalisere det.

Et lægebesøg gjorde det ikke meget bedre. En henvisning, du er scannet i alle ender og kanter, fået kamera op her og der. Der er taget blodprøver og du fejler ikke noget.

Frustreret?

Måske sidder du ned 4-10 t om dagen. Du sidder konstant lettere foroverbøjet. Det er meget belastende for din krop, da følgende muskler bliver belastet og smerter kan optræde, som du forveksler med andre smerter.

De muskler, der ofte er belastet ved meget siddende arbejde og afslapning. Det er din diafragma og psoas muskel. Diafragma er din primære åndedrætsmuskel og deltager i 70-80% på en indånding og deltager dermed i enhver vejrtræknings cyklus.

Psoas er en muskel der løber fra nederste ryghvirvel og langs rygsøjlen og ned foran ved din lyske og hofteområde. Psoas forbinder overkrop med underkrop og er medvirkende årsag til at du kan løbe, cykle og gå

Når den ene muskel er belastet, er den anden også fordi de ligger tæt op ad hinanden.

Når psoas er belastet, trækker den kroppen sammen, fordi den er for stram og kort. Det giver ofte nogen af følgende symptomer:

- Dårlig blodcirkulation
- Hæmmet vejrtrækning
- Dårlig ydeevne for dine muskler
- Dårlig nerverespons – din krop vil have en tendens til at være på fight and flight respons ved det mindste pres.
Det kan føre til lænde og iskisassmerter eller dårlig fordøjelse, en stram psoas skaber ikke kun strukturelle problemer, den indsnævrer organerne, lægger pres på nerverne, forstyrrer bevægelsen af væsker og forringer din vejrtrækning.

Måden at løsne op for denne snævre tilstand er at lære bevidst vejrtrækning, der får dig til at regulere dit nervesystem, får din diafragma og psoas til at slappe af, så de begynder at virke efter hensigten.

Sidst men ikke mindst kan du lære at lukke luften ud af din ballon (maven) selvom du ikke vil være ved det, så lægger du følelser og oplevelser her.

På denne workshop vil du over 2,5 timer lære at få vejrtrækningen ned i maven. Slippe din anspændte diafragma og forløse psoas.

Du skal medbringe måtte, tæppe og 2 bøger eller klodser med ind i rummet.

Jeg sender dig et link til zoom dagen før, derfor bedes du tilføje mig til dit mailadresse kartotek. Eller se i din spam boks.

1 workshop koster 350,- kr

Sted: Zoom-Live 

Dato og tidspunkt: 3/5 kl 18-20:30

Tilmeldingen er personligt bindende og penge kan ikke refunderes. Tilmeldte datoer kan ikke byttes ud med andre. 

Jeg glæder mig til at træne dig i denne praksis.

Ses vi?