Workshops i Slagelse - Longer Exhale

Workshop
Træk vejret på naturlig vis

Datoer

Træk vejret ind i 2024
29/12-2023 kl 10:15-13:15

Træk vejret på naturlig vis
21/1-18/2-3/3-21/4 kl 9-12
Du vælger selv hvilken dato

Dørene åbner 15 min før.
Kom i god tid, vi går i gang til tiden.

Adresse
Synergi huset
Priorgade 1A
4200 Slagelse

”Sandheden er at de fleste mennesker bare har brug for at lære at trække vejret”
- Professor Karel Lewit.

Formålet med denne workshop er at du over 3 timer lærer at optimere funktionen af din vejrtrækning, gennem bevidst brug af vejrtrækningsøvelser.

Vejrtrækningssystemet består af flere forskellige dele og trin for trin går du gennem følgende:

- lærer at åbne og bruge næsens potentiale i form af aktivering af kroppens biokemi, nitrogenoxid og kuldioxid, der fremmer bedre blodcirkulation, et hjerte der ikke skal arbejde hårdt, et nervesystem der slapper af og et immunforsvar der støttes fordi denne biokemi er antiviral og antibakteriel.

- aktivere tungens position og fremme afslapning og fordøjelsesprocesser.

- korrigere til rette kropsholdning og forbedre iltningen til dine muskler, bindevæv, organer hjerne og hjerte.

- arbejde grundigt med diafragma, der er din primære vejrtrækningsmuskel, der skal kunne bevæge sig med plads og bredde på indånding og glide op på plads på udånding. Når du arbejder med diafragma, kan du ikke undgå at påvirke og arbejde med psoas.

- øge vagus nerven, der er driftsdirektør for det parasympatiske nervesystem og arbejde med kvaliteten af den vagale tonus, der er et udtryk for, hvor hurtigt, du kan slappe af.

- lære at aktivere bækkenbunden til fremme for bevægelse og vitalitet og når du mestrer dette, har du kontakt til din vejrtrækning.

De problemer du kommer omkring og løser er følgende:

- Du lærer at omskole den skjulte hyperventilation altså den let åbne mund, der får din krop til at stresse og dine muskler til at trække sig sammen, således at du kan mestre at trække vejret gennem næsen.

- Du lærer at eliminere de forstyrrelser, der ligger i din vejrtrækning såsom at du trækker vejret DYBT og STORT fremfor at trække vejret horisontalt således at diafragma arbejder optimalt i bredden og bruger det fulde potentiale.

- De skjulte og tydelige stressorer, der ligger i din grundvejrtrækning.De blindspots du ikke tænker over men igen og igen aktiverer din stress uanset, hvad du gør og samtidig forhindrer optimal muskelfunktion og det kunne være manglende evne til at trække vejret ind eller ånde ud.

- Hvad vedvarende stress gør ved dit blodsukker, din evne til at forbrænde og kroppens ældningsprocesser.

- Hvordan du arbejder med vejrtrækningsøvelser til fremme for at smidiggøre rygsøjlen og forløse diafragma og psoas.

Hvem er workshoppen for?

Workshoppen er for dig der vil opnå en mere effektiv, funktionel, afslappet og bevidstgørende krop gennem systematisk arbejde v/ at trække vejret på naturlig vis.
Dig der vil vide teoretisk hvordan vejrtrækningen fungerer, hvor meget den betyder for dig som menneske og liv.

Selvom du har deltaget tidligere, vil du hele tiden lære og høre nye ting som du kan drage ind i din vejrtræknings træning.

Øvelserne er primært liggende.

Pris
En workshop på 3 timer koster 630,- kr. pr. deltager.

Medbring
Notesbog og kuglepen samt vandflaske.
Der er et tæppe og en måtte til hver deltager, har du brug for yderligere, bedes du selv medbringe dette.

Der arbejdes ud fra teori og øvelser, der er beskrevet og illustreret i bogen
“Træk vejret på naturlig vis" – bogen kan købes på workshoppen. 329,- kr.
Der kan betales med mobilepay.

Tilmeldingen er personligt bindende og penge kan ikke refunderes. Det er ikke muligt at bytte datoen til anden aktivitet, når der er tilmelding til workshoppen.

Hvis du er forhindret i fremmøde, er du velkommen til at sende en anden.
Dog skal jeg bede dig sende navn og mail på vedkomne til info@longerexhale.com

Du skal have slukket mobiltelefonen i lokalet og stille din taske i skabet, hænge tøjet på knagen udenfor lokalet. Salen er sko frit område. Respekter venligst dette.

Kom venligst i træningstøj, undgå bukser med knap, nederdel eller kjole som påklædning.

Jeg glæder mig til at undervise dig og lære dig meget om din vejrtrækning.

Lotte Maggie Mogensen

Netop deltaget i workshoppen
"Træk vejret på naturlig vis”
En inspirerende og motiverende oplevelse.
Lotte er utrolig vidende, meget opmærksom på hver enkelt deltagers forskellige udfordringer, nænsom og har virkelig evnen til at skabe et trygt og afslappet læringsrum. 
Efter 6 intense timer, står man tilbage med ny viden, en klar beskrivelse af de erfarede øvelser. Et godt fundament til at gå hjem og begynde at trække vejret med mere bevidsthed. Dog velvidenende, at
“Enhver forandring kræver en beslutning, jeg har en stærk intention. 
- Gitte Dideriksen. 

Jeg vil give dig Lotte 5 stjerner, hvis det var muligt. Du er en verdensklasse vejrtrækningstræner og underviser. Du er autentisk - har taget hele rejsen selv og udviklet dig og fyldt flere lag på gentagnede gange. Du er dedikeret og stædig fordi du ser menneskers potentiale og vil så gerne give dem nye muligheder. Det ser jeg i dine træninger men også i din undervisning af andre der vil træne deltagere. Du er så dygtig. 
- Bettina Wæde

Hej Lotte
Tak for i dag. 
Jeg troede bare, jeg skulle lære noget om min søvn og snorken. Fed workshop, jeg har lært så meget om mig selv og menneskets vejrtrækning. 
- Sadia 

Tak for i dag Lotte. Meget lærerigt - gode spørgsmål og svar i løbet af sektionen og du er knivskarp til at illustrere og få alle med så det kan forståes. Vi ses næste gang.
- Nicolai H. Jørgensen