Workshops i Slagelse - Longer Exhale

Lær at smidiggøre rygsøjlen og forløse psoas v/ bevidst vejrtrækning.

Workshoppen gennemføres, så du kan trygt tilmelde dig.

Søndag d. 26/3  kl 9-12

Priorgade 1A 4200 Slagelse

Ondt i lænden, stive hofter og anspændt psoas – er det dig?

Ved anskaffelse af en bil, en cykel, båd eller hus, er noget af det første du spørger til – hvor meget vedligehold eller service eftersyn skal jeg forholde mig til?

Du ved, at ved dagligt brug, vejr og vind, slider det, derfor vedligeholder du for at forlænge holdbarheden.

Sådan er det også med kroppen! Har du tænkt på det?

På græsk betyder psoas lænd. Den er ansvarlig for at holde dig oprejst og giver dig muligheden for at kunne løfte dine ben, gå og i det hele taget bevæge dig. I kroppen har du indvendige muskler og ledbånd som forbinder forside og bagside. Disse muskler og ledbånd er med til at stabilisere og styrke din krop. Hvis du er anspændt på bagsiden er det ofte spændinger på forsiden der skal forløses.

Vidste du godt det?

Psoas kan være over eller underspændt. Den overspændte psoas kan være kort og hård, den underspændte er blød, lang og løs. Når psoas er velfungerende, hjælper den til at stabilisere rygsøjlen.

En stram psoas kan være medvirkende til at skabe strukturelle problemer i kroppen, samt lægge pres på nerverne og svække vejrtrækningen i mellemgulvet.

Ved ondt i lænden ses det ofte at nogle af musklerne er overspændte og andre underspændte. Den overspændte muskel kan yde et kæmpe træk, hvilket bevirker for mange at diskene mellem dine ryghvirvler på den lange bane begynder at “falde” ud og kan medføre en diskusprolaps eller måske bliver den flad og mister den stødabsorberende effekt. Så begynder smerten. Har du set en der har diskusprolapser, de går ofte lidt mærkeligt.

Psoas kaldes også sjælens muskel og psykisk mener man, at der sidder en del frygt og gamle chok i denne muskel, der gør at den er trukket sammen eller blevet for løs fordi vi har givet slip.

At arbejde med psoas er ikke kun at forsøge at strække eller kontrollere musklen, men tværtimod at få en bevidsthed ind i musklen for at fornemme dens budskaber. For at få denne fornemmelse af hvad psoas taler om, kræver det at opbygge bevidsthed og det gøres igennem det bevidste valg om at arbejde med kroppen.

Særligt her har “Bevidst vejrtrækning” en stor indflydelse. Vejrtrækningen bygger bro mellem det bevidste og ubevidste sind og derfor begynder du ofte efter kort tids arbejde med vejrtrækningen at kunne mærke dig selv.
På denne workshop arbejder vi med bløde vejrtrækningsteknikker, der langsomt åbner din krop, således at du kan komme ind og arbejde med at forløse de anspændtheder den bærer på.
Det koster 606,- kr at deltage på workshoppen.

Tilmeldingen er personligt bindende og penge kan ikke refunderes. Du kan overlade pladsen til en anden hvis du bliver forhindret. Det er ikke muligt at bytte rundt på datoer, når du er tilmeldt.

Jeg glæder mig til at se dig

Kærlig hilsen
Lotte Maggie Mogensen

GRUPPE MENTORFORLØB

Bevidst Vejrtrækning & Kropslig Intelligens

Hvad kommer først?
Din vejrtrækning - indånding og udånding
Din evne til at sanse en oplevelse.
Din reaktion, der får dig til at handle.

Vil du lære at træne bevidst vejrtrækning i samarbejde med din kropslige intelligens?

Vi tilbyder et gruppe mentor forløb i Slagelse, Priorgade 1A i Synergi.

Faciliteret af Karen Loy og Lotte Maggie Mogensen

Et mentorforløb til dig som har arbejdet med din udvikling og nærmest prøvet alt, hvad der er på markedet. Det meste har foregået i hovedet, der er sat ord på og du har et tydeligt landkort over det, der spænder ben for dig.

Alligevel, føles det som om der mangler noget- der mangler bevidsthed til at gå mod den sunde og nærende retning for dig.

Det kan du nu lære at åbne op for, når du sammen med os arbejder dig igennem bevidst vejrtrækning og fysiske øvelser, der forbinder hoved og hjerte med hinanden.

På 6 fysiske mødedage kan du se, hvad du kommer til at lære. Hvert modul kobler den bevidste vejrtrækning sammen med den kropslige intelligens

Modul 1.

JORDFORBINDELSE - Hvad er det? Hvad påvirker den og hvor?

26/08 kl. 11-17
27/08 kl. 09-16

På dette modul lærer du, hvordan du skaber jordforbindelse gennem bevidst brug af din vejrtrækning. Afslutningsvis, guider Karen dig igennem en fysisk praksis mhp. hvordan du kan vedholde jordforbindelsen, når du er i bevægelse.

Modul 2.

KROPPENS Motor - Hvor er den? 
Hvad styrer den? Hvordan aktiveres den?

22/10 kl. 09-16

På dette modul lærer du, hvordan du aktiverer kroppens motor, den der driver dig. Du vil mærke, hvornår din motor er ineffektiv og effektiv. Du vil mærke din handlekraft og hvordan denne motor er dit styresystem for alt bevægelse, dine tanker og følelser. Du vil blive guidet det mest af dagen via bevidst vejrtrækning og din basis bevægelse du er født med og herefter kobler Karen bevægelse ind med den fysiske krop.

Modul 3.

FØLELSER - Hvilke er du styret af?
Hvilke er du forstyrret af?
Hvordan regulerer du din følelser både i tanker og i bevægelse?

18/11 kl. 09-16
19/11 kl. 11-17

På dette modul lærer du, hvilke følelser du er styret og forstyrret af og hvordan du regulerer dine følelser som er dem du primært er dem der står i vejen for din vækst bevidst. Udover det guider Karen en praksis mhp. Det fysiske, der gør du altid ved hvordan du regulerer dine følelser i bevægelse

Modul 4.

02/12 kl. 09-16

INTEGRERE - Hvordan er dit kropssprog og hvilket spejl er du, når du interagerer blandt andre?

På dette modul lærer du, hvordan du holder fast i dig selv og fortsætter din evne til at prioritere dig selv, du kommer til at gå ind i de årsager, der bevirker, at du hele tiden går en anden vej end den du oprindelig længes efter.

Måske mangler du at integrere?

MENTORFORLØBET er for dig, der er indstillet på at rykke dig på den GODE MÅDE. Derfor må du være indstillet på at komme i kontakt med det, der kan stå i vejen for at du kommer videre.

Vi er der hele vejen for at støtte dig!

Hvad får du på dette forløb?

40 timers undervisning og vejledning i din kropslige intelligens og dens processer primært via bevidst vejrtrækning.

18 timers online træning

En vejrtrækningspakke, der kan støtte din proces yderligere samt være redskaber til din hverdag.

Skriftligt materiale

Programmer til din praksis

Lukket Facebook gruppe, hvor du støttes og motiveres igennem forløbet, det er også muligt at indgå dialoger, stille spørgsmål mv.

Online træning - Live
Alt optages og er tilgængeligt således at du kan træne når det passer dig. Zoom link fremsendes 2 dage før.

31/8-28/9-9/11-23/11-30/11-7/12
Kl. 18:30-20:30
12/9-10/10-24/10-14/11
Kl. 18:30-20:00

Pris: 22500 kr.
Tilmelding og betaling her på siden.

Forløbet kan betales i rater, skal dog være betalt inden opstart.
Depositum: 5000,- kr.
5 rater a 3650,- kr.

Skriv en mail, hvis du ønsker forløb betalt i rater

Velmødt
Karen Loy & Lotte Maggie Mogensen