Kompetencer - Longer Exhale

Kompetencer

Lotte Maggie Mogensen er en af Danmarks mest erfarne undervisere i bevidst vejrtrækning og har en unik evne til at læse en krop og hvad den har brug for.

Lotte Maggie Mogensen er pioner og har selv gået vejen med vejrtrækningen, læst masser af litteratur, studier og praktiseret hver evig eneste dag siden denne rejse begyndte. Alle øvelser og redskaber der anvendes er nærstuderet, de er pudset til og alt overflødigt er sorteret fra.

Erfaringen i vejrtrækning strækker sig helt tilbage til 2015 og siden da har Lotte Maggie Mogensen undervist på holdtræning, workshops, online forløb, har udviklet 8 forskellige uddannelser, online uddannelser og gennemført koncentrerede 1:1 forløb.
I 2022 udkom den første fagbog på dansk
“Træk vejret på naturlig vis - Lærebog i bevidst vejrtrækning"

Lotte Maggie Mogensen har udviklet en ny bevægelsesform i Danmark, hvor hun anvender vejrtrækningen og blide bevægelser, så kroppen kan lære at komme tilbage til det sunde og optimale udgangspunkt for hjerne, hjerte og krop.

Igennem 8 år har Lotte Maggie brugt tiden på at skille hele vejrtrækningssystemet ad og sammensætte øvelser systematisk, således at de første 20-30 min af et program/ træning åbnes vejrtrækningsystemet op i en bestemt og struktureret rækkefølge, således at det reelle og grundige arbejde med vejrtrækningen kan begynde.

Lotte Maggie Mogensen har en evne til at se, hvor du er, og lytte til, hvor du gerne vil hen på et niveau som ganske få kan.

Lynhurtigt og effektivt forstår Lotte Maggie dig som menneske og designer dig nogle simple værktøjer, der gør, du kan foretage de nødvendige ændringer, du længes efter i dit private og profesionelle liv.

Hvis du vil skabe ny sammenhængskraft i morgen, der er langt bedre end den du har i dag, så skal du arbejde med Lotte Maggie Mogensen.

 

20180809-_16A0373-Edit