Workshop ude af huset - Longer Exhale

Lær at smidiggøre rygsøjlen og forløse diafragma v/ bevidst vejrtrækning.

Nu er muligheden tilstede for at komme og træne grundvejrtrækningen op og arbejde dybt og grundigt med den primære vejrtrækningsmuskel diafragma samt rygsøjlen.

For at præstere på høj niveau for at opnå bedre bevægelse i dit daglige liv, så er det ikke nok at træne dine muskel til øget bevægelse - vejrtrækningen må med.

Vejrtrækningen har en større rolle i alt hvad vi skal præstere uanset om du skal deltage i en konkurrence, du er stresset eller har smerter.

Vejrtrækning er så meget mere end iltning. Vejrtrækning er kropsholdning og den mobilitet der er så vigtig at arbejde med i din brystkasse således at du kan håndtere fysiske, mentale og følelsesmæssige tilstande.

Diafragmatisk vejrtrækning er ikke kun at trække vejret dybt, det er at trække vejret ud til siderne, og få diafragma til at bevæge sig ud omme bag på ryggen og nedover tarmen.

Hvis diafragma er spændt vil du ofte kompensere og bruge bryst, nakke og skulder samt øvre brystmuskler når du trækker vejret. Og det gør du hele dagen.

Kom og vær med, lær hvordan du systematisk åbner din krop, frigør diafragma, åbner brystkassen og uden at have bevidst fokus frigør og afspænder psoas.

Du kan deltage på 1, 2 eller 3 workshop, det kommer an på om du vil have det helt ind under huden.

1 workshop plads som er personlig koster 808,- kr og alle 3 workshops som er personlige pladser koster 1940,- kr.
Tilmeldingen er bindende og penge kan ikke refunderes.

Du skal medbringe måtte, tæppe og en lille pude. En vandflaske og tag et lille mellemmåltid med.

Jeg glæder mig til at undervise
Lotte Maggie Mogensen